Wie zijn wij?

Een Belgisch echtpaar dat de kans schoon zag om uit te wijken naar Frankrijk , weg van de drukte van ons dichtbebouwde en bevolkte Belgie. Liefhebbers van motoren, de natuur onze honden. Families met honden zijn vanzelfsprekend meer dan welkom!

Het domein van 8000m2 groot bestaat uit een park met statige eiken, lindebomen en fruitbomen zoals kersen en kersenpruimen; een typisch fruit uit deze regio. Er is een ingebouwde trampoline, een  zwembad van 8 op 4m rondom voorzien van trapjes voor de kleintjes en een 3m lange glijbaan.  Een schommel, een hangmat onder de bomen, en verschillende schaduwplekjes met eet en zitgelegenheid. Op het ruime binnenplein ligt de petanquebaan.

Onze gites zijn gelegen in Ouillet te  Castelsagrat,  een klein dorpje van 500 inwoners wat deel uitmaakt van het departement Tarn-et-Garonne dat binnen de regio Occitanie ligt. Landbouw is hier een belangrijke activiteit, wat zich dan ook weerspiegeld in het landschap, met de talrijke zonnebloemvelden en de chasselas wijnranken.

De hoofdstad van de regio, Toulouse ligt op een uur rijden, net als Agen en Cahors . Moissac een stad die ligt op de route de compostella met zijn abdij en zijn zijn markt op zaterdag en zondag ligt op 20 autominuten.  Bordeaux, Carcasonne

Albi en de Pyrineeen liggen op 2 uur rijden.  Verder zijn er op 30 min rijden verschillende activiteiten voor avontuurlijke kinderen en hun ouders.

http://cauderoue.com

Met ondermeer boogschieten, acrobranche, kanovaren, kart pedals, laser games en nog veel meer.  Ligt op 55km van Castelsagrat. Verder kan men wandelingen maken met uitgestippelde routes gaande van 6 km tot 9 km.