Praktisch

Per auto

VANUIT HET NOORDEN:
Neem de A2, A1, A10, A71/E9 en A20 naar de D800E in Fontanes, France. Neem afrit 58 vanaf de A20
Neem de D55, D7 en D953 naar de D7 in Castelsagrat
Ouillet
82400 Castelsagrat

Per vliegtuig

 De dichtstbijzijnde vlieghaven is Toulouse-Blagnac (op 90km van uw bestemming). Vanaf de luchthaven neemt u de shuttle naar treinstation Toulouse Matabiau (busrit van 15 minuten) vanwaar u vervolgens kan kiezen voor een treinrit naar Valcene d’Agen gevolgd door een korte autorit van 15 minuten. Op de luchthaven vindt u onder andere volgende autoverhuurbedrijven:

Europcar: https://www.europcar.fr/

Sixt Rent: https://www.sixt.fr/#/

Hertz: https://www.hertz.fr/rentacar/reservation/

 

 

Per trein

Het dichtstbijzijnde TGV-station is Agen ( 30 km ) vervolgens via trein naar het stadje Valence d’Agen waarna een korte autorit  volgt van 13 km tot de bestemming. In de regio van treinstation Agen vindt u onder andere volgende autoverhuurbedrijven:

Sixt Rent: https://www.sixt.fr/#/

Hertz: https://www.hertz.fr/rentacar/reservation/

Check in & out

Aankomst- en vertrekdagen
Zwarte zaterdag, we kennen het allemaal. Het is dan door de drukte moeilijk om naar het zuiden te rijden. Daarom kunt u bij ons op elke dag aankomen en vertrekken.

Aankomsttijd vanaf 15 uur. Vertrektijd vóór 10 uur.

Aankomst- en vertrektijd
Binnen de standaardtijden overleggen we met u wanneer u aankomt of vertrekt. In elk geval wordt u bij ons persoonlijk begroet, wij wijzen de weg en we zijn altijd bereikbaar.

Uw vertrektijd kan op elk gewenst moment, zo lang dat vóór 10 uur op de vertrekdag is. We overleggen met u de details van uw vertrek wanneer u uw reisplan heeft gemaakt.