Domein

WhatsApp Image 2022-07-21 at 7.05.09 PM

Onze gites zijn gelegen in Ouillet te  Castelsagrat,  een klein dorpje van 500 inwoners wat deel uitmaakt van het departement Tarn-et-Garonne dat binnen de regio Occitanië ligt. Landbouw is hier een belangrijke activiteit, wat zich dan ook weerspiegeld in het landschap, met de talrijke zonnebloemvelden en de chasselas wijnranken.

Het domein van 8000m2 groot bestaat uit een park met statige eiken, lindebomen en fruitbomen zoals kersen en kersenpruimen; een typisch fruit uit deze regio. Er is een ingebouwde trampoline, een schommel, een hangmat onder de bomen, en verschillende schaduwplekjes met eet en zitgelegenheid. Op het ruime binnenplein ligt de petanquebaan waar de ouderen een balletje gooien met een fris glas Pastis terwijl de kinderen kampen bouwen! 

Het zwembad, dat gemeenschappelijk is, ligt wat lager dan de rest, en is omwalt door enerzijds een’’muur’’ van lavendel wat een heerlijke geur verspreid, en wilde geraniums. anderzijds een typisch Franse witsteen muur, is 4 m op 8m en is voorzien van trapjes rondom, als ook een comfortable trap om in en uit te stappen voor de allerkleinsten of senioren. Er zijn comfortabele ligstoelen aanwezig. De kleintjes kunnen zich uitleven op de 3M lange glijbaan